Magda van der Rijst, wijnauteur en wijnredacteur

"Zo blij met jou!"

Marjan Jordan, coördinerend redacteur Uitg. Unieboek | Het Spectrum

Opdracht: correctie wijnboek met focus op wijnjargon, opgemaakte proef (pdf).
Ik ben erg blij met Noor. Wat heeft ze dit boek fantastisch gecorrigeerd/geredigeerd, zonder steekjes te laten vallen! En door de manier waarop het is aangeleverd, heeft de vormgever de wijzigingen ook vrijwel foutloos overgenomen.

Sander van der Waal, redacteur Wijnalmanak en Wijnacademie

Als eindredacteur van wijnboeken werk ik voor diverse opdrachtgevers met Noor samen. Ze is niet alleen een zeer goede corrector/tekstbewerker, maar ook een buitengewoon aangename collega, een droompartner voor een redacteur. Noor bezit een zeldzame combinatie van precisie en nuchterheid. Zowel taalkundig als inhoudelijk is geen tekst haar te veel. Bij grote opdrachten houdt zij een logboek bij, waarin schrijfwijzer en redactionele zaken worden vastgelegd. Hulde! Stiekem hoop ik dat ook mijn volgende opdrachtgevers Noor inschakelen als corrector.

Yvonne van Gestel Creatieve Concepten

Noor verstaat haar vak (redactie en correctie), of het nu om culinaire, toeristische of creatieve teksten gaat. We hebben al menig mooi project samen afgerond. Samenwerken met Noor is heel plezierig. Ze werkt gedisciplineerd, leest zich makkelijk in, denkt mee en heeft veel talenkennis. Haar meertaligheid is een meer dan fijne bijkomstigheid. Verder is ze betrouwbaar in afspraken en altijd op zoek naar perfectie.

Anda Schippers, eindredacteur/vertaler/tekstschrijver

Opdracht: correctie (inclusief lichte redactie) van vertaalde kookboeken.

Ik heb verschillende keren met Noor samengewerkt, altijd met veel plezier. Zij is een van die zeldzame mensen bij wie je er volledig op kunt vertrouwen dat ze hun werk niet alleen zeer grondig, maar ook nog eens binnen de afgesproken tijd doen. Noor is gewoon ontzettend goed in haar vak. Warm aanbevolen!

Femke van den Berg van Bullseye Design

Noor van Transcribo kijkt alle teksten na die ik schrijf voor onze websites. Ik had geen betere redacteur/corrector kunnen vinden en ben dus echt een tevreden klant. Niet alleen werkt ze supergoed, maar ook is geen onderwerp haar te gek, van een tekst voor een dierenarts tot technische teksten. En ze staat altijd klaar. Snel nog ff iets nakijken om 10 uur in de avond? Geen probleem! En heb ik even een writer's block en lever ik echt een fluttekst af, dan maakt Noor het gewoon in orde, inclusief briljante slogans waar mijn klanten heel blij van worden.